Mijn favorieten

50 plus makelaars voor extra aandacht en ouderwetse vakmanschap
 

 

 

 

 

 

Kies een makelaar, die nog tijd en aandacht voor u heeft alsmede ouderwetse vakmanschap.

Verhuizen en daarmee je vertrouwde woonomgeving waar je vaak lief en leed hebt gedeeld verlaten is een grote emotionele beslissing. Zijn uw kinderen zijn uit huis,  wordt de woning te groot, kost het schoonhouden van de woning u steeds meer moeite en heeft u geen zin meer in het onderhoud van  de woning en de tuin ? Dan wordt het tijd om eens te denken aan verhuizen naar een andere woning.  Dat weet ik beroepsmatig, maar ook door mijn eigen ervaring als 50 plusser.

Met ons 50 plus programma hopen wij u te ontzorgen en u desgewenst te adviseren op het gebied van aankoop, verkoop, huur of de benodigde hypotheek  Tevens kunnen wij u  ook desgewenst te adviseren m.b.t. het verkoop klaar maken van de oude woning, het gereedmaken van de nieuwe woning, het afvoeren van de spullen die u niet meer nodig hebt naar een kringloopwinkel of naar de gemeentelijke milieustraat en het overschrijven van gas, water , elektra en de tv/telefoonaansluiting.
Wij luisteren goed naar uw wensen, zeggen steeds wat we doen en doen wat we zeggen..

Nu kunt u zelf nog beslissen hoe u wilt wonen, als u heel lang wacht dan eisen de (gezondheids-) omstandigheden wellicht dat anderen voor u beslissen!

Veelal is de nieuwe woning uw laatste adres zodat en goede keuze heel erg belangrijk is. Belangrijk zijn meestal de volgende punten bij het nemen van een beslissing:

  • kopen of huren
  • parterrewoning of woning met een lift
  • in de huidige omgeving of elders
  • ruime woonkamer om de vertrouwde spulletjes weer een plek te kunnen geven
  • nabij winkels
  • nabij openbaar vervoer
  • met het oog op de toekomst goede toegankelijkheid voor rollator of rolstoel
  • goed onderhouden


Als 60 plusser, door de Haarlemse Rechtbank beëdigde NVM makelaar, leermeester van veel van mijn huidige collega's, is het een uitdaging om in deze hectische markt te functioneren en mijn meer dan 35 jarige makelaarservaring te gebruiken voor het begeleiden van mijn leeftijdsgroep.

Samen mijn vaste team jongere vakbekwame en gemotiveerde medewerkers, waaronder mijn  dochter Annelies, ben ik u graag van dienst bij de verkoop, aankoop, financiering en de huur van uw woning.

Tarief 50Plus makelaars:
Speciaal voor u heb ik een pakket van diensten samengesteld tegen een zeer voordelig tarief. Je moet immers solidair zijn met je leeftijdgenoten!
 
Ik help u graag bij het nemen van een juiste beslissing tijdens een uitgebreid persoonlijk gesprek bij u thuis.