Mijn favorieten

Senioren verhuizing

 

50 PLUS MAKELAARS BIEDT MEER: SENIORENVERHUIZING


* Verkoop klaar maken van uw woning
* Opruimen van uw woning
* Woning leeg maken
*
Verhuisservice
* Opknappen van uw nieuwe woning


50 plus makelaars werkt hiertoe samen met gespecialiseerde bedrijven, waaronder "snelontruiming", die speciale faciliteiten biedt bij het verhuizen van senioren.

50 plus makelaars controleert natuurlijk altijd of de opdracht goed wordt uitgevoerd.


Seniorenverhuizing is dat vrijwel altijd van een grotere naar een kleinere woning.
De kinderen zijn het huis uit , we raken minder goed ter been, de woning wordt te groot om bij te houden en bovendien; wat moeten we met al die loze ruimte? Verhuizen dus naar een kleinere (senioren) woning.

Voor u is dit natuurlijk een hele organisatie. Gelukkig kunnen wij u hier mee helpen.
Snelontruiming verhuist u naar uw nieuwe woning (senioren woning, ouderen zorgcentrum of verpleeghuis) en kan tevens zorg dragen voor de ontruiming van de oude woning inclusief het opleveren aan de woningbouwvereniging, dan wel het verkoop klaar maken van de woning.

Bij het opleveren van de oude woning aan de verhuurder wordt de gehele woning volgens opgaaf van de verhuurder opgeleverd, gordijnen, tapijt en verlichting verwijderd, gaten in muren en plafonds gedicht, etc, etc.

U kiest de spullen die u mee wilt nemen uit, wij pakken alles voor u in en verhuizen het naar het nieuwe adres. Verder bepaalt u wat er met de rest van de inboedel gaat gebeuren, spullen naar de kinderen, goed doel, veiling of kringloopwinkel.

Klik hier voor verdere informatie.