Mijn favorieten

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn een klein gezellig team met gemotiveerde medewerkers.

Ons full service kantoor adviseert en bemiddelt op het gebied van makelaardij o.g, hypotheken, leningen, verzekeringen en belastingen, dat is het gemak van alles onder één dak.

Wij onderscheiden ons door onze : door maar gewoon mentaliteit en klantvriendelijke benadering in combinatie met ouderwetse vakmanschap en alle moderne technieken van de automatisering, internet en sociale media.

Ons lidmaatschap van de NVM, VastgoedCert, NRVT, SEH en de samenwerking binnen WHC Hypotheken alsmede Wildschut Verzekeringen zorgen er voor dat wij beschikken over de informatie over alle woningen in geheel Nederland, gecertificeerd zijn voor woningtaxaties alsmede hypotheken, leningen en verzekeringen kunnen aanbieden van vrijwel alle aanbieders.

Voor verkoop van woningen en taxaties beperkt ons werkgebied zich tot Zuid-kennemerland, de IJmond en de Haarlemmermeer, voor aankoop kunt u bij ons te recht voor aankoop bovengenoemde regio's alsmede in heel Nederland met uitzondering van de grote steden.
Voor hypotheek, leningen en verzekeringen beschikken wij over een heel netwerk van samenwerkende kantoren en bovendien werken wij met het voor ons uitontwikkelde systeem van webcamadvies (Advies op afstand).

Voor de makelaardij richten wij ons vooral op de 50Plussers met aangepaste dienstverlening en de meest gunstige tarieven en voorwaarden.
Naast onze ruime en langdurige ervaring in de makelaar zijn ikzelf en mijn rechterhand Marco zelf 50plussers en behandelen onze leeftijdsgroep zoals wij graag zelf behandeld zouden willen worden.

Graag laat ik u kennismaken met mijn team: https://static.realworks.nl/cms/43472/Het%20team%20van%20Kleinhout%20Makelaardij.pdf

Ik nodig u graag uit voor een persoonlijk gesprek op mijn kantoor in Haarlem-Noord, mijn dependance in Hoofddorp of gewoon bij u thuis. 

Graag tot ziens.

Lex Kleinhout rmt/efa directeur

Kleinhout Adviesgroep*


* Kleinhout adviesgroep bestaat o.a. uit:
-Kleinhout Makelaardij
-50Plus Makelaars
-Internet Makelaardij
-WHC Hypotheken
-Kleinhout Wildschut Verzekeringen
-DefensiePolis/ PolitiePolis
-Administratiekantoor K.A.S.

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen