Mijn favorieten

Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf met gemotiveerde medewerkers.

Doordat in deze tijd van digitalisering een groot fysiek kantoor met veel medewerkers niet meer nodig is sluiten wij onze vestiging in Haarlem en komen bij u op bezoek. Natuurlijk bent u ook welkom op ons kantoor in Hoofddorp na afspraak.

Ons klein full service kantoor adviseert en bemiddelt op het gebied van makelaardij o.g, hypotheken, leningen, verzekeringen en belastingen, dat is het gemak van alles onder één dak.

Wij onderscheiden ons door onze : door maar gewoon mentaliteit en klantvriendelijke benadering in combinatie met ouderwetse vakmanschap en alle moderne technieken van de automatisering, internet en sociale media.Ons lidmaatschap van de NVM, VastgoedCert, NRVT, SEH en de samenwerking binnen WHC Hypotheken alsmede Wildschut Verzekeringen zorgen er voor dat wij beschikken over de informatie over alle woningen in geheel Nederland, gecertificeerd zijn voor woningtaxaties alsmede hypotheken, leningen en verzekeringen kunnen aanbieden van vrijwel alle aanbieders.

Voor verkoop van woningen en taxaties beperkt ons werkgebied zich tot Haarlem en omgeving, de IJmond en de Haarlemmermeer, voor aankoop kunt u bij ons te recht voor aankoop bovengenoemde regio's alsmede in heel Nederland met uitzondering van de grote steden.
Voor hypotheek, leningen en verzekeringen beschikken wij over een heel netwerk van samenwerkende kantoren en bovendien werken wij met het voor ons uitontwikkelde systeem van webcamadvies (Advies op afstand).

Voor de makelaardij richten wij ons vooral op de 50Plussers met aangepaste dienstverlening en de meest gunstige tarieven en voorwaarden. Uiteraard zijn ook jongere relaties van harte welkom voor verkoop, aankoop, huur of verhuur van een woning.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek,  bijvoorbeeld bij u thuis of eventueel op ons kantoor in Hoofddorp geeft u al snel inzicht in de mogelijkheden, onze werkwijze en onze service.

Graag tot ziens.

Lex Kleinhout rmt/efa directeur

Kleinhout (50 Plus) Makelaardij & hypotheken

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring